Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Metin Akpınar'ın ikiz kızı Sevgi Katıcı'dan duygusal açıklamalar

Metin Akpınar'ın ikiz kızı Sevgi Katıcı, Ankara Masası'nda yaşadığı acı süreci anlattı. Katıcı, Akpınar'ın kendilerini kabul etmediği için dava açtıklarını ve nüfusuna geçmediklerini söyledi. Ayrıca Katıcı, Akpınar'ın kendilerine hiç aramadığını ve özür dilemesini beklediğini ifade etti.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 16:09
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Metin Akpınar'ın ikiz kızı Sevgi Katıcı'dan duygusal açıklamalar

Sevgi Katıcı, Ankara Masası'na konuştu

Metin Akpınar'ın ikiz kızı Sevgi Katıcı, Ankara Masası'na yaşadığı acı süreci anlattı. Stüdyoda gözyaşlarına boğulan Katıcı, yıllardır kardeşiyle birlikte mücadele ettiklerini ve anne babasına sitem etti. Anne karnında başlayan annelik duygusunu yaşayamadığını belirten Katıcı, Metin Akpınar'ın kendilerini kabul etmediği için dava açtıklarını ve nüfusuna geçmediklerini söyledi. Katıcı, Akpınar'ın kendilerine hiç aramadığını ve özür dilemesini beklediğini ifade etti.

'Metin Akpınar bizi kucağa alsaydı...'

Sevgi Katıcı, Metin Akpınar'ın kendilerini kabul etmediği için dava açtıklarını belirtti. Kendilerinin Nebioğlu olarak kalacaklarını ve Akpınar olarak anılmak istemediklerini söyleyen Katıcı, Akpınar'ın kendilerine hiç aramadığını ve özür dilemesini beklediğini ifade etti. Katıcı, Akpınar'ın açıklamasındaki 'Böyle bir anlamsız olay' ifadesinin çok kırıcı olduğunu ve bunun bir baba tarafından söylenmesinin acı verici olduğunu dile getirdi.

'İnek sütü vermişler, mama alamamışlar'

Sevgi Katıcı, yurtta yaşadıkları sürecin çok kötü olduğunu ve rahatsızlandıklarında valiliği aradıklarını ve yurda verildiklerini söyledi. Anaokulu öğretmeni olduğunu ve 0-6 yaş arası çocukların hiçbir şeyi unutmadığını belirten Katıcı, yurtta yaşadıkları sürecin çok kötü olduğunu ifade etti.

'İkiz kardeşler ayrılmazlar, ikisinin de ailesi olacağız'

Sevgi Katıcı, annesinin çocuk başvurusunda iki kız çocuğu olduğunu söylediğini ve babasının ikiz kardeşlerin ayrılmaz olduğunu belirttiğini ifade etti. Katıcı, kendilerini kabul etmesi için dava açtıklarını ve sadece babalarını merak ettiklerini söyledi.

Kendisi hala bizi aramadı

Sevgi Katıcı, eleştirilere yanıt vererek, kendilerini kabul etmesi için dava açtıklarını ve sadece babalarını merak ettiklerini söyledi. Miras peşinde olmadıklarını ve Metin Akpınar'ın sanatçı olduğu için bu süreçlerin yaşandığını ifade etti. Katıcı, Akpınar'ın kendilerine hiç aramadığını ve özür dilemesini beklediğini belirtti.