Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yurdakul'dan 23 Nisan Mesajı

Ahmet Selim Yurdakul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukların gelecekteki rolüne vurgu yaptı.

Yayın Tarihi: 22.04.2025 16:50
Güncelleme Tarihi: 22.04.2025 16:50

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yurdakul'dan 23 Nisan Mesajı

MHP'li Yurdakul'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Yurdakul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Yurdakul, "MHP olarak, çocuklarımızı yalnızca birey değil, Türk milletinin yarınlarının inşasında önemli birer temsilci olarak görüyoruz. Onların sağlıklı, mutlu bir şekilde büyümeleri ve milli-manevi değerlerle donanmış bireyler olarak yetişmeleri, bizler için ortak bir sorumluluktur" dedi.

1920'de milletin kendi kaderine sahip çıkmasının önemli bir tarihi olay olduğunu vurgulayan Yurdakul, "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" sözünün bu tarihte hayata geçirildiğini belirtti.

Yurdakul, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin milli iradenin tecelli yeri olduğunu hatırlatarak, şunları ekledi: "Bu anlamlı gün, Atatürk’ün dünya çocuklarına sunduğu bir hediye olarak Türk milleti için büyük bir anlam taşıyor. Çocuklarımız, geleceğimizin teminatıdır. Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde belirttiğimiz 'Türk ve Türkiye Yüzyılı' vizyonu doğrultusunda, geleceğimizin şekillenmesi çocuklarımıza verdiğimiz değerle doğru orantılıdır."

Yurdakul sözlerine, "23 Nisan, millet iradesini simgelerken, çocuklarımızın değerini de ortaya koymaktadır. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ilk Meclis üyelerini ve vatanı korumak için fedakarlık gösteren tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Tüm çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" diyerek son verdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Yurdakul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Yurdakul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yaptı.