MHP Genel Sekreteri Büyükataman'dan İftar Programında Açıklamalar
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, partisinin Bursa'daki iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Büyükataman, "Cumhur İttifakı olarak 'terörsüz Türkiye' hedefini ortaya koyduğumuzdan bugüne terörle mücadelede en ufak bir duraksama söz konusu dahi olmamıştır," dedi.
41 Yıllık Mücadele
Büyükataman, Türkiye'nin 41 yıldır terörle mücadele ettiğini hatırlatarak, "Ülkemiz terör sebebiyle büyük bedeller ödemiştir. Terörün maliyeti millet tarafından fedakarlıkla ödenmektedir," şeklinde konuştu.
Terörsüz Türkiye Vizyonu
Terörsüz Türkiye hedefinin başarılması gerektiğine değinen Büyükataman, Türk dünyasının bilge lideri Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu bu vizyonun, Türkiye için tarihi bir fırsat yarattığını vurguladı. "Türk devleti terörle pazarlık yapmaz, teröristle müzakere etmez ve etmeyecektir," ifadelerini kullandı.
Son Veriler ve Mücadele Kararlılığı
Büyükataman, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Cumhur İttifakı olarak terörle mücadeledeki kararlılığımız, terör belasını ülkemiz için tehdit olmaktan çıkarana kadar sürecektir." Ayrıca, Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, 1 Ocak 2025 ile 13 Mart 2025 tarihleri arasında Suriye'nin kuzeyinde 296, Irak'ın kuzeyinde ise 206 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti.
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'da partisinin Gürsu İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar programına katılarak, konuşma yaptı.
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'da partisinin Gürsu İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar programına katılarak, konuşma yaptı.