
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı'nın Hakkari Ziyareti
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi. Eğitim programlarına katılmak üzere kente gelen Yılmaz, ilk olarak valiliği ziyaret etti.
Valilik Ziyareti ve Eğitim Yatırımları
Valilikte Ali Çelik (Vali ve Belediye Başkan Vekili), Abdulkadir Işık (Vali Yardımcısı) ve Nurettin Yılmaz (İl Milli Eğitim Müdürü) tarafından karşılanan Yılmaz, ildeki eğitim yatırımları ve projeleri hakkında bilgi aldı.
Engelliler Haftası Etkinliği
Daha sonra Yüksekova'da düzenlenen "Özel Eğitimde İz Bırakanlar Yüksekova Buluşması" programına katılan Yılmaz, özel gereksinimli öğrencilerin aileleriyle sohbet etti. Yılmaz, yaptığı konuşmada: "Allah sizlere büyük bir şefkat ve merhamet vermiş. Türkiye, son 20 yılda özel eğitim alanında büyük mesafe kat etti. Devletimiz bu alana ciddi bütçeler ayırıyor ve bu hizmeti en ücra köylere kadar ulaştırmaya çalışıyor. Biz birlikteyiz, birbirimizin yanındayız. Devletimiz her zaman milletinin yanında."
Teşekkür ve Kutlamalar
Vali Çelik, etkinliği düzenleyen öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek, "Dağların huzur şehri Yüksekova'da böyle bir etkinliğin yapılması bizleri mutlu etti. Fedakarlıkla çocuklarının yanında olan anne babalara teşekkür ediyorum. Bu zorlu mücadelenin kahramanları sizsiniz." dedi.
Programın Sonuçları
Etkinlik, öğrencilerin başarılarını konu alan bir sinevizyon gösterimiyle sona erdi.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi.