
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Erzurum'da Ziyaretler Gerçekleştirdi
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum kentinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığını ve yerel esnafı ziyaret etti.
MHP İl Başkanlığı Ziyareti
Bakan Tekin, programı kapsamında MHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada İl Başkanı Adem Yurdagül ile bir araya gelerek partililerle sohbet etti.
Esnafla Buluşma Anları
Ardından Yenikapı Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi üzerindeki esnaflarla bir araya gelen Tekin, onların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.
Vatandaşlarla Etkileşim
Ziyareti sırasında vatandaşlarla görüşen Tekin, hatıra fotoğrafları çektirirken karşılaştığı çocuklara hediyeler de dağıttı.
Protokol Eşlik Etti
Bakan Tekin'e bu ziyaretlerinde Vali Mustafa Çiftçi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu eşlik etti.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'daki temasları kapsamında, Yenikapı Caddesi ile Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnaf ile görüşerek sorun ve taleplerini dinleyip vatandaşlarla sohbet etti.