
Muğla'da İki Firari Hükümlü Ele Geçirildi
Muğla'nın Ula ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezaları bulunan iki firari hükümlü, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin başarılı operasyonuyla yakalandı.
Operasyonun Detayları
Jandarma, haklarında hapis cezası bulunan kişilere yönelik yaptığı çalışmalarda, Ula ilçesinde 4 suçtan toplamda 11 yıl 6 ay hapis cezası almış olan O.K. ile B.Y.'nin izini sürdü.
B.Y., Muğla merkezli olarak 24 Eylül 2024'te "Yılmazlar" suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda firari örgüt lideri olarak dikkat çekmişti. Bu süreçte 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.Y., Ula'nın Akyaka Mahallesi Obruklar mevkiindeki villasında gizlenmekteydi.
Yakalanma ve Cezaevine Gönderilme
Jandarma ekipleri, gerçekleştirilen operasyonla birlikte her iki firari hükümlüyü de yakalayarak, gerekli işlemlerinin ardından cezaevine teslim etti.
Muğla'nın Ula ilçesinde haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 2 firari hükümlü yakalandı. Hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
Muğla'nın Ula ilçesinde haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 2 firari hükümlü yakalandı. Hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.