
Muğla'da Uyuşturucu Operasyonu
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonda polise ateş açan iki şüpheli yakalandı. Operasyon, İl Emniyet Müdürlüğü Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Amirliği ekipleri tarafından yürütüldü.
Operasyonun Detayları
Karaçulha Mahallesi'ndeki bir apartmana düzenlenen operasyonda, şüpheliler tarafından polislere ateş açıldı. Bu saldırı sonucunda bir polis memuru ayağından yaralandı. Olayın ardından, şüphelilerden biri yakalanırken, diğerinin kaçmış olduğu öğrenildi.
Özel Harekat Timi Başarılı Oluyor
Kaçan şüphelinin etkisiz hale getirilmesi için bölgeye Polis Özel Harekat timi gönderildi. Yaklaşık dört saat süren operasyon sonucunda diğer şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Sonuç
Bu operasyon, Fethiye'deki uyuşturucu ticaretine yönelik yürütülen çalışmalara bir örnek teşkil etmekte ve güvenlik güçlerinin bu konuda kararlılıkla hareket ettiğini göstermektedir.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde uyuşturucu operasyonunda polise ateş açan 2 şüpheli gözaltına alındı.