Muratpaşa Kaymakamı Trafik Kazası Geçirdi
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, Kaymakam İhsan Kara'nın bulunduğu makam aracı kazaya karıştı. Olay, Tonguç Caddesi ile Şarampol Caddesi’nin kesişiminde meydana geldi.
Kaza Anı ve İlgili Detaylar
Kaza, Erkan S. yönetimindeki 07 AIR 470 plakalı hafif ticari aracın, Kaymakam İhsan Kara'nın bulunduğu ve Ahmet Ç. tarafından kullanılan 07 AA 119 plakalı makam aracına çarpmasıyla gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle makam aracı, önünde seyir halinde olan Aslı Ü. idaresindeki 07 BLF 901 plakalı otomobile çarptı.
Yardım ve Sağlık Durumu
Olayı gören çevredeki vatandaşlar, hemen araçtaki kişilere yardım etmeye çalıştı. Kaymakam Kara’nın şoförü de araçtan çıkarak Kara’nın durumunu kontrol etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Kaymakam Kara’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı ve sağlık durumu kontrol amaçlı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Diğer Sürücülerin Durumu
Kazaya karışan diğer araçlardaki sürücülerin ve yolcuların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemeleri sonrasında makam aracı çekici yardımıyla kaldırıldı ve Kaymakam İhsan Kara’nın yapılan tetkiklerin ardından taburcu olduğu bildirildi.
Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Kaymakamı İhsan Kara'nın içinde bulunduğu makam aracı trafik kazasına karıştı.