Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Öğrencilere Denizbank'tan Eğitim Kredisi Müjdesi

Denizbank, öğrencilere özel eğitim kredisi veriyor. Krediyle ilgili detaylar açıklandı. Ayrıca Denizbank, Ekim ayında borç kapatma kredisi kampanyası başlattı. Faiz oranları ve vade süresi hakkında bilgiler verildi.

Yayın Tarihi: 14.10.2023 19:18
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Öğrencilere Denizbank'tan Eğitim Kredisi Müjdesi

Öğrencilere müjde! Denizbank 36 ay vade ile 50 bin TL'ye kadar eğitim kredisi veriyor hemen başvurun

Denizbank tarafından yayımlanan ihtiyaç kredisi ile birlikte öğrencilere özel belirlenen tutarlarda ihtiyaç kredisinin verileceği öğrenildi. Her alanda uygulanan zamların eğitim sektörüne de yansımasının ardından öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılaması neredeyse imkansız hale geldi. Durum bu şekilde olunca da bankalar tarafından öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak adına kredi kampanyalarını düzenlemeye başladığı öğrenildi. Bu çerçevede yakın zamanda öğrenciler için verilecek olan eğitim kredisini duyuran Denizbank gündeme geldi.

DENİZBANK'TAN ÖĞRENCİLER İÇİN 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ DESTEĞİ

Eğitim için ihtiyaçlarını karşılaması için verilecek olan kredi hakkında Denizbank tarafından kampanyanın detayları açıklandı. Toplamda 250 bin TL'ye kadar verilen bu krediler için gerekli olan şartlar ve örnek ödeme tablosu da yayımlandı.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU YAYIMLANDI!

10 bin TL ile örnek ödeme tablosu yayımlayan Denizbank tarafından faiz oranı, aylık ödenecek tutar gibi detaylar açıklandı. Maliyet tablosu şu şekildeydi;

Farklı vade sayılarına göre örnek ödeme planı çıkarılan bu kredilerin yanı sıra Denizbank tarafından kredi tutarlarına uygulanacak vade sayıları hakkında bilgilendirmeyi şu şekilde yaptı;

Kefil Yok, Şart Hiç Yok! Denizbank 250000 TL Borcu Düşük Faizden Kapatıyor!

Denizbank Ekim ayı boyunca borçlarını tek bir bankada toplamak isteyen vatandaşlara borç kapatma kredisi verecek. Kredi faizlerinin yükseldiği ve vatandaşın banka borçlarının arttığı bugünlerde, Ekim ayına özel borç kapatma kredisi duyuruldu. Denizbank tarafından yapılan duyuru kapsamında, Ekim ayı boyunca özel faiz oranlarıyla birlikte herkes, borçlarını tek bir yerde toplayıp daha düşük taksitlerle ödemeye başlayabilecek. Böylelikle de Kasım ayına borçlar sıfırlanmış çıkılacak.

Ekim 2023 Denizbank Borç Transfer Kredisi

İhtiyaç kredisi faizlerinin yüzde 5’i gördüğü bugünlerde vatandaşlar, borçları için endişelenmeye başladı. Bu kapsamda çeşitli bankalardan borç transfer kredileri duyurulurken Denizbank, faiz oranlarında hatrı sayılır indirimler yaptı. Herhangi bir şekilde kefil ya da teminat talep etmeyeceğini duyuran banka, hem faiz oranlarını hem de kredi detaylarını aktardı.

Denizbank Borç Kapatma Kredisi Faiz Oranı ve Vade Süresi

Denizbank’ın kefil ya da teminat talep etmediği borç kapatma kredisiyle ilgili faiz ve vade detayları da belli oldu. Kredi için alt limit 10 bin TL olurken, üst limit de 250 bin TL olarak belirlendi. Faiz oranı 12 aylık vade için yüzde 3.51, 24 ay vade için yüzde 3.66 ve 36 ay vade için de yüzde 3.66 olarak belirlendi.