Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Oğuzhan Uğur'dan Robot Sophia İtirafı: Üç Modu Var, Küfür Ediyor

Oğuzhan Uğur, dünyada vatandaşlığa kabul edilen ilk robot olan Robot Sophia hakkında merak edilenleri açıkladı. Uğur, Sophia'nın üç farklı modu olduğunu ve küfür edebildiğini söyledi. Ayrıca, Uğur'un programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı davet ettiği ancak gelmediği bilgisi de verildi.

Yayın Tarihi: 10.09.2023 11:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Oğuzhan Uğur'dan Robot Sophia İtirafı: Üç Modu Var, Küfür Ediyor

Oğuzhan Uğur'dan Robot Sophia İtirafı: Üç Modu Var, Küfür Ediyor

Oğuzhan Uğur, Fatih Altaylı'nın programında dünyada vatandaşlığa kabul edilen ilk robot olan Robot Sophia hakkında merak edilenleri açıkladı. Uğur, Sophia'nın üç farklı modu olduğunu ve küfür edebildiğini söyledi. Ayrıca, Uğur'un programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı davet ettiği ancak gelmediği bilgisi de verildi.

Oğuzhan Uğur ve Robot Sophia

Oğuzhan Uğur, Fatih Altaylı'nın YouTube programında dünyada vatandaşlığa kabul edilen ilk robot olan Robot Sophia'yı ağırladı. Uğur, Sophia ile olan diyaloglarını ve Sophia'nın farklı modlarını anlattı. Sophia'nın üç modu olduğunu belirten Uğur, açık modunda küfür dahi edebildiğini söyledi. Ayrıca, Uğur'un programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı davet ettiği ancak gelmediği bilgisi de verildi.

Oğuzhan Uğur ve Mevzular Açık Mikrofon

Oğuzhan Uğur, Mevzular Açık Mikrofon programıyla büyük bir ilgi topladı. Seçim günlerine yaklaşılırken yaptığı bu programlarla gençlerin sorularını yanıtladı ve tartışmalara yol açtı. Ayrıca, Uğur'un Sinan Oğan ile yaptığı bölümün en iyi program olduğunu ifade etti.

Oğuzhan Uğur'un Küfür Etme Kararı

Oğuzhan Uğur, programında kadınların yaşadığı sıkıntıları anlatarak ve aile sistemini eleştirerek küfür etmeyi bıraktığını açıkladı. Uğur, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı programa davet ettiğini ancak gelmediğini belirtti.