
Ordu'da Kaybolan İki Kişi İçin Arama Faaliyetleri
Ordu ilinin Ulubey Yenisayaca Mahallesi'nde yaşayan 35 yaşındaki Süleyman E. ve 25 yaşındaki Gizem S., son iki gündür kendilerinden haber alınamıyor.
Yakınları, iki kişinin kaybolmasının ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu ve hemen arama çalışmaları başlatıldı.
Otomobil Bulundu
Arama çalışmaları sırasında, Süleyman E.'nin otomobili Kardeşler Mahallesi Küpkaya Kanyonu bölgesinde park halinde bulundu. Bu gelişme, arama ekiplerine büyük bir ipucu sağladı.
Ekipler Seferber Oldu
Bölgeye İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, jandarma, polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri gönderildi. Kanyon çevresinde ve su kenarında arama faaliyetlerine başlandı. Ekipler, su altı aramaları için dalgıçlardan da yardım alıyor.
Arama çalışmalarının detayları ve devam eden süreç hakkında bilgi verilmeye devam edilecek.
Ordu'da bir süredir kendilerinden haber alınamayan 2 kişi için arama çalışması başlatıldı. Olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.
Ordu'da bir süredir kendilerinden haber alınamayan 2 kişi için arama çalışması başlatıldı. Olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.