
Ordu'da Heyelan Ulaşımı Durdurdu
Ordu ilinde, Kabataş-Çatalpınar-Aybastı arasında bulunan bağlantı yolunda meydana gelen heyelan, ulaşımı tamamen engelledi. Heyelan, Kabataş ilçesine bağlı Sayacatürk mevkisinde gerçekleşti.
Heyelan Sonrası Çalışmalar Başlatıldı
Olayın ardından, kara yolu her iki yönden de ulaşıma kapandı. Belediye ekipleri, yolu yeniden ulaşıma açmak için hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. Bu süreçte sürücüler, alternatif güzergahlar kullanmaya yönlendiriliyor.
Heyelan Anı Cep Telefonuyla Kaydedildi
Heyelan anı, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülenmiş olup, bu durum bölgedeki olayı daha da dikkat çekici hale getirmiştir.
Ordu'da Kabataş-Çatalpınar-Aybastı bağlantı yolunda heyelan nedeniyle ulaşım durdu.
Ordu'nun Kabataş ilçesine bağlı Sayacatürk mevkisindeki Kabataş-Çatalpınar-Aybastı bağlantı yolunda heyelan meydana geldi. Heyelanın ardından ulaşıma çift yönlü kapanan kara yolunda ekipler çalışma başlattı.