Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ordu'daki Silahlı Saldırıda İki Şüpheli Tutuklandı

Ünye'de 3 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili 2 şüpheli daha cezaevine gönderildi, 1 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Yayın Tarihi: 29.07.2025 19:45
Güncelleme Tarihi: 29.07.2025 19:45

Ordu'daki Silahlı Saldırıda İki Şüpheli Tutuklandı

Ordu'da Silahlı Saldırı: İki Şüpheli Tutuklandı

Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen ve 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla bağlantılı olarak gözaltına alınan 3 şüpheliden ikisi tutuklandı. Olay, 14 Temmuz tarihinde Kaledere Mahallesi'nde yaşandı; bu saldırıda İ.K. hedef alınırken, seken kurşunlarla Y.F. ve C.K. da yaralandı.

Gözaltılar ve Operasyonlar Devam Ediyor

Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, 27 Temmuz'da Samsun'un Çarşamba ilçesinde düzenledikleri operasyonla H.K. (14), İ.K. ve Y.E.'yi gözaltına aldı. Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, zanlılar adliyeye sevk edildi.

Yargı Süreci Başladı

Nöbetçi sulh ceza hakimliği, saldırıyı gerçekleştirdiği gerekçesiyle H.K.'yı tutukladı. Soruşturmayı derinleştiren ekipler daha sonra E.F.Y.'yi gözaltına aldı. Bu kişiyle bağlantılı olarak gözaltına alınan 3 zanlının da adliyedeki işlemleri tamamlandı.

Sonuçlar

Nöbetçi sulh ceza hakimliği, Y.E. ve E.F.Y.'yi tutuklayarak cezaevine gönderirken, İ.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ordu'nu Ünye ilçesinde silahlı saldırı sonucu 3 kişi yaralandı. Bölgeye polis ve 112 Acil Sağlık...

Ordu'nu Ünye ilçesinde silahlı saldırı sonucu 3 kişi yaralandı. Bölgeye polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Ordu'nu Ünye ilçesinde silahlı saldırı sonucu 3 kişi yaralandı. Bölgeye polis ve 112 Acil Sağlık...

Ordu'nu Ünye ilçesinde silahlı saldırı sonucu 3 kişi yaralandı. Bölgeye polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.