
Yangın Sonrası Cenazelerin Teslimi Başladı
Kartalkaya Kayak Merkezi'nde bulunan Grand Kartal Otel'deki yangın sonucunda hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Ankara Adli Tıp Kurumu'nda kimlik tespiti yapıldıktan sonra ailelerine teslim edilmeye başlandı.
Cenaze İşlemleri
Yangında hayatını kaybeden 25 kişinin cenazesi, Ankara'ya getirildi. İlk olarak kimlik tespiti yapılan 8 kişinin cenazesi, aileleri tarafından alındı. Diğer cenazelere ilişkin işlemlerin ise sürdüğü belirtildi.
Mağdur Ailelerin Acısı ve Tepkileri
Yangında, kızı Feray ve torunu Oya Kanpolat'ı kaybeden Sema Şahin, "Bu işin peşini bırakmayacağım, suçlu olanlar cezasını çeksinler. Bu yaşta bu acıları tatile giden çocuklarımla yaşamamalıydım," şeklinde duygularını ifade etti.
Aynı zamanda yangında kaybettiği yakınlarından Esra Nazik'in akrabası Erhan Yıldız, Esra'nın İzmir'de yaşadığını ve yaklaşık bir aydır Kartalkaya'daki otelde çalıştığını bildirdi. Yangın sırasında Esra'nın "Yanıyoruz, yardıma gelmiyorsunuz" şeklinde yardıma çağırdığına dikkat çekti ve devamında "Sabaha karşı haberimiz oldu, telefonlarına ulaşamadık. Burada olduğunu öğrenince geldik," dedi.
Sema Şahin ise, "Çocuklarımız uykuda vefat etti, bu acıyı yaşadıysam herkes bunun bedelini ödesin," diyerek devlet yetkililerine çağrıda bulundu.
Bolu'da Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Grand Kartal Otel'de çıkan yangında hayatını kaybeden 25 kişinin cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumuna getirildi. Kimlik tespiti yapılan 8 kişinin cenazesi, kurumun önünde bekleyen aileleri ve yakınları tarafından teslim alındı.
Bolu'da Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Grand Kartal Otel'de çıkan yangında hayatını kaybeden 25 kişinin cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumuna getirildi. Kimlik tespiti yapılan 8 kişinin cenazesi, kurumun önünde bekleyen aileleri ve yakınları tarafından teslim alındı.