Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Otomobil Markalarından Dev Kampanya!

Otomobil markaları ekim ayında cazip kampanyalar düzenliyor. Pandemi döneminde yaşanan malzeme sıkıntısının çözülmesiyle birlikte otomobil piyasası daha cazip hale geldi. Toyota, Hyundai, Renault, Dacia, Citroen, Peugeot ve Volkswagen gibi markaların ekim ayı kampanyaları vatandaşlar tarafından ilgi görüyor.

Yayın Tarihi: 27.10.2023 16:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Otomobil Markalarından Dev Kampanya!

Otomobil markalarından dev kampanya! Kampanya son günler!

Birçok otomobil markası otomobil fiyatlarındaki düşüşleri devam ediyor. Bazı markalar ise kampanya yaptıklarını duyurmuştu. Kampanyada son günlere gelindi. İşte detaylar...

Pandemi döneminden itibaren otomobil piyasasındaki yükseliş son günlerde bir nebze olsun yerini kampanyalara bıraktı.

Otomobil piyasasındaki olumlu süreç, araç almak isteyen vatandaşları bayilere götürmeyi başardı. Otomobil piyasası cazip hale geliyor! Pandemi zamanındaki artışların en büyük nedeni çip ve malzeme tedariği sıkıntısından kaynaklanıyordu. Şu an bu sorunların çözülmesi ile birlikte otomobil piyasası daha cazip hale geldi. Ayrıca birçok otomobil markaları ekim ayı için cazip kampanyalar duyurdu. Bugünlerde otomobil almayı düşünen birçok vatandaş bunu fırsat bildi. İşte otomobil markalarının ekim ayı kampanyaları:

Otomobil kampanyaları!

Toyota: Toyota, ekim ayında Corolla Sedan, Corolla Cross Hybrid, Yaris Cross, Hilux ve Toyota C-HR modellerinde indirim ve 0 faiz avantajları sunuyor. Ekim ayında Toyota'nın 50 yıllık geçmişe sahip modeli olan Toyota Corolla için özel bir fiyat teklifi sunuluyor. 1.5 Vision Multidrive S donanımlı Toyota Corolla'nın fiyatında 180.000 TL indirim yapıldı. Bu kampanya sayesinde Toyota Corolla satın almak oldukça avantajlı hale geldi.

Hyundai: Hyundai, ekim ayında Tucson, Bayon, Kona ve Elantra modelleri için özel kampanyalar sunuyor. Özellikle "Şimdi Al, 6 Ay Sonra Öde" seçeneği, müşterilere cazip geliyor.

Renault ve Dacia: Renault ve Dacia, ekim ayında Taliant, Clio, Megane sedan Joy ve Megane E-Tech modelleri için özel fiyatlar sunuyor. Ayrıca "Şimdi al Mayıs 2024'te ödemeye başla" kampanyası da dikkat çekiyor.

Citroen: Citroen, ekim ayında otomobil ve hafif ticari ürün yelpazesine yönelik kredi seçenekleri sunuyor. Özellikle Citroen C3 modeli için cazip kredi seçenekleri bulunuyor.

Peugeot: Peugeot, ekim ayında 208, 2008 ve 3008 modelleri için özel indirimler ve kredi seçenekleri sunuyor. Özellikle Peugeot 208 modeli için 20 bin TL'lik indirim ve 150 bin TL'lik özel kredi desteği sunuluyor. Peugeot 3008 modeli içinse 250.000 lira kredi seçeneği mevcut.

Volkswagen: Volkswagen, ekim ayında Golf, Passat ve Tiguan modellerinde cazip fırsatlar sunuyor. Özellikle Golf modeli için 30 bin TL'lik indirim ve 200 bin TL'lik özel kredi desteği sunuluyor. Passat modeli içinse 300.000 lira kredi seçeneği ile dikkat çekiyor.