Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Recep Yazıcıoğlu 22. Yılında Anıldı

Eski Denizli Valisi Recep Yazıcıoğlu, ölümünün 22. yılında anma töreniyle anıldı.

Yayın Tarihi: 08.09.2025 18:44
Güncelleme Tarihi: 08.09.2025 18:44

Recep Yazıcıoğlu 22. Yılında Anıldı

Recep Yazıcıoğlu'nun Anma Töreni

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eski Denizli Valisi Recep Yazıcıoğlu, ölümünün 22. yılında Aydın'ın Söke ilçesinde bulunan mezarı başında anıldı.

"Süper Vali" ve "Efsane Vali"

Görev anlayışı ve vatandaşlarla kurduğu yakın ilişkiler sayesinde, görev yaptığı dönemde "Süper Vali" ve "Efsane Vali" olarak bilinen Yazıcıoğlu için Söke Asri Mezarlığı'nda özel bir anma töreni düzenlendi.

Aile Bireylerinin Duygulu Mesajları

Törende konuşan kızı Rüveyda Yazıcıoğlu Durmaz, babasının anılmasının çok güzelleştiğini ifade ederek, "Temiz bir soy ismi bıraktı. Ben ve kardeşlerim bunu gurur içinde taşıyoruz. Hala da Recep Yazıcıoğlu denildiğinde herkes sevgi ve saygıyla anıyor. İyi ki babamdı, çok iyi bir siyasetçiydi" dedi.

Mirasa Sahip Çıkıyorlar

Durmaz, ayrıca kardeşi Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nun da babasının bıraktığı mirası sürdürdüğünü belirtti.

Büyük Bir İz Bıraktı

Yazıcıoğlu'nun kardeşi Leyla İleri de onun büyük bir iz bıraktığını dile getirerek, anma gününde duygularını paylaştı.

Lokma Hayrı İkramı

Anma etkinlikleri kapsamında, Söke Koca Camisi önünde lokma hayrı yapıldı.

Geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren eski Denizli Valisi Recep Yazıcıoğlu, ölümünün 22....

Geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren eski Denizli Valisi Recep Yazıcıoğlu, ölümünün 22. yılında Aydın'ın Söke ilçesindeki mezarı başında anıldı.

Geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren eski Denizli Valisi Recep Yazıcıoğlu, ölümünün 22....