Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Renault Fabrika Çıkışlı Garantili 2. El Araç Satıyor

Türkiye'nin en çok satan araba markalarından biri olan Renault, fabrika garantili 2. el araç satışıyla müşterilerine yeni bir seçenek sunuyor. Sıfır araç fiyatlarının rekor seviyelere ulaştığı dönemde uygun fiyatlarla araç sahibi olmak isteyenlere Renault'dan cazip fırsatlar sunuluyor.

Yayın Tarihi: 30.10.2023 17:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Renault Fabrika Çıkışlı Garantili 2. El Araç Satıyor

Renault Çıldırdı: 230 Bin TL’ye Hemen Teslim Araç Fırsatı!

Türkiye'nin en çok satan araba markalarından biri olan Renault araba sahibi olmak isteyen müşterilerine yeni bir seçenek daha sundu. Özellikle de pandemi döneminin ardından sıfır araç fiyatları rekor seviyelere ulaşmış, tüm dünyada araç fiyatlarının en çok yükseldiği ülke Türkiye olmuştu. Bir yandan küresel piyasalarda yaşanan stok ve çip sorunu, bir yandan ise iç piyasada sürekli enflasyonun ve döviz kurlarının yükselişi önce sıfır ardından ise 2.el araç fiyatlarının rekor üzerine rekor kırmasına neden olmuştu. Ucuz araç almak isteyenlere Renault yeni ilanlarını satışa sundu.

RENAULT FABRİKA GARANTİLİ 2.EL ARAÇ SATIŞI İÇİN İLANLARI YAYIMLADI!

Renault resmi internet sitesi üzerinden hemen teslime hazır satılık 2. el araç ilanları yayımlandı. Renault tarafından yapılan açıklamada "Uzman ekiplerimiz tarafından yapılan 96 nokta kontrolü ile araçların motor ve mekanik, kaporta ve boya gibi aksamlarının mevcut durumu hakkında en doğru ve detaylı bilgi sizinle paylaşılmaktadır. Araçların 96 nokta kontrolünde tespit edilen bakım ve onarım ihtiyaçları uzman ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır" denilerek araçların tüm kontrollerinin yapıldığı ve 96 nokta kontrolünden geçmiş, 8 yaş ve 160.000 km altında olan tüm marka araçlar için 6/12 ay süreyle uzatılmış garantiler renew güvencesi verildiği ilan edildi.

RENAULT 2. EL ARAÇ BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR, İKİNCİ EL ARABA NASIL ALINIR?

Araba sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için tüm ilanlar Renew resmi internet sitesi üzerinden yayımlanmakta olup ilanlara başvurular her ilanda yer alan yetkili bayi üzerinden yapılmaktadır. Araçlar hemen teslime hazır olarak satılmakta olup yetkili bayi üzerinden satışlar yapılarak teslimler gerçekleştirilmektedir.