Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden Yeni Hizmet
Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarının sağlıklı ve uygun fiyatlı ekmek ihtiyaçlarını karşılamak için 'Halk Ekmek' satış noktalarını devreye aldı. Açılış, Ramazan ayı ile birlikte gerçekleşti ve ilk aşamada toplamda 3 yeni satış noktası hizmet vermeye başladı.
Nokta Sayısı Arttırılacak
Belediyeden yapılan açıklamada, ilerleyen günlerde bu noktaların sayısının artırılacağı ve toplamda 13 satış noktası ile halka hizmet edileceği bildirildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Açıklama
Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İnsanların yaşamına katkıda bulunacak her çalışmanın bizim için önemli olduğunu vurgulamak isterim. Ramazan-ı Şerif'in hayırlara vesile olmasını diliyorum," ifadelerini kullandı.
Ürün Fiyatları
‘Samsun Halk Ekmek’ noktalarında, 200 gramlık susamlı, normal ve kepekli ekmek fiyatı 9 lira, 320 gramlık pide ise 19 lira olarak satışa sunulmaktadır.
Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara sağlıklı ve ucuz ekmek sunmak için 'Samsun Halk Ekmek' noktalarında hizmet vermeye başladı.
Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara sağlıklı ve ucuz ekmek sunmak için 'Samsun Halk Ekmek' noktalarında hizmet vermeye başladı.