Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsun'da Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı

Samsun'un Bafra ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 14.08.2025 01:21
Güncelleme Tarihi: 14.08.2025 01:21

Samsun'da Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı

Samsun'un Bafra İlçesinde Kavga: İki Yaralı

Samsun'un Bafra ilçesinde, Hacınabi Mahallesi'nde yaşanan bir olayda, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Bu çatışma sonucunda iki genç bıçakla yaralandı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kavga sırasında, Bahattin Ü. (15) bacağından, Muhammed D. (14) ise kolundan yaralandı. Yaralı Bahattin Ü. bir pilavcıya sığınarak yardım bekledi. Olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirerek, ambulansla Bafra Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Polis Çalışmaları Devam Ediyor

Olayla ilgili olarak polis, kaçan şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Kamuoyunun dikkatle takip ettiği bu üzücü olayda, durumun ne şekilde gelişeceği merak ediliyor.

Samsun’un Bafra ilçesinde iki gurup arasında çıkan kavgada, bıçakla yaralanan 2 kişi hastaneye...

Samsun’un Bafra ilçesinde iki gurup arasında çıkan kavgada, bıçakla yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.