
Samsun'da 108 Bin 600 Kaçak Makaron Ele Geçirildi
Samsun'un Salıpazarı ilçesinde gerçekleştirilen kapsamlı bir operasyonda, 108 bin 600 adet kaçak makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi. Olayla ilgili olarak bir zanlı gözaltına alındı.
Operasyonun Detayları
Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı'nın ortak yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde, Salıpazarı'ndaki bir iş yeri ve ikamete yönelik operasyon düzenlendi.
Ele Geçirilen Malzemeler
Adreslerde yapılan aramalarda, toplamda 102 bin 400 boş bandrolsüz makaron, 6 bin 200 tütünle doldurulmuş makaron, bir elektrikli sigara sarma makinesi, 61 kilogram açık kıyılmış tütün, 27 kilogram paketli bandrolsüz tütün, 4 kilogram bandrolsüz nargile tütünü ve 17 elektronik sigara likidi tespit edildi.
Gözaltına Alınan Şahıs
Operasyon sırasında gözaltına alınan 32 yaşındaki E.K., jandarmaya teslim edildi.
Samsun'un Salıpazarı ilçesinde düzenlenen operasyonda, 102 bin 400 boş bandrolsüz, 6 bin 200 de tütün doldurulmuş makaron, elektrikli sigara sarma makinesi, 61 kilogram açık kıyılmış tütün, 27 kilogram paketli bandrolsüz tütün, 4 kilogram bandrolsüz nargile tütünü ile 17 elektronik sigara likidi ele geçirildi.