
Samsun'da Arama Çalışmaları Devam Ediyor
Samsun'un İlkadım ilçesinde, denizde kaybolduğu değerlendirilen bir kişi için geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı.
Olayın Gelişimi
Fener mevkisindeki dolgu alanından denize giren 36 yaşındaki Samet G.'den haber alamayan ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım talep etti.
Arama Kurtarma Ekipleri Bölgede
Yapılan ihbar üzerine, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.
Bulunan Eşyalar ve Devam Eden Arama Çalışmaları
Arama kurtarma ekipleri, kıyıda Samet G.'ye ait kişisel eşyalar ile bir motosiklet buldu. Denizde yapılan aramalarda botlar ve dalgıçlar kullanılarak çalışmalar sürdürülüyor.
Aile Yalnız Değil
Samet G.'nin yakınları, kıyıdan arama ve kurtarma faaliyetlerini yakından takip ediyor. Ekiplerin çabaları tüm hızıyla devam ediyor.
Samsun'un İlkadım ilçesinde denizde kaybolduğu değerlendirilen kişi için arama çalışması başlatıldı.
Samsun'un İlkadım ilçesinde denizde kaybolduğu değerlendirilen kişi için arama çalışması başlatıldı.