
Samsun'da Şehit Polis Mutlu Anısına Trafik Amirliği Binası Temel Atıldı
Samsun'un Havza ilçesinde, şehit polis memuru Orhan Mutlu'nun adının verileceği Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği binasının temeli atıldı.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan bu yapı, yaklaşık 50 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Şehit polis Orhan Mutlu, geçen yıl 4 Mart'ta bir aracın çarparak şehit olduğu dönemde bu istasyonda görev yapıyordu.
Törende İlgililer Bir Araya Geldi
Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş ve diğer yetkililer, inşaat alanında incelemelerde bulunarak bilgi aldılar. Ayrıca, Havza Organize Sanayi Bölgesi idari binasında yatırımcılarla bir toplantı gerçekleştirildi ve SASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı projeleri gözden geçirildi.
Samsun'un Havza ilçesinde şehit polis memuru Orhan Mutlu'nun adının verileceği Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği binasının temeli atıldı.
Samsun'un Havza ilçesinde şehit polis memuru Orhan Mutlu'nun adının verileceği Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği binasının temeli atıldı.