Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsun'da Tefecilik Operasyonu: İki Şüpheli Yakalandı

Samsun'da düzenlenen tefecilik operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı, ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.

Yayın Tarihi: 30.04.2025 12:15
Güncelleme Tarihi: 30.04.2025 12:15

Samsun'da Tefecilik Operasyonu: İki Şüpheli Yakalandı

Samsun'daki Tefecilik Operasyonu

Samsun'da gerçekleştirilen tefecilikle ilgili operasyonda, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, İlkadım, Atakum ve Çarşamba ilçelerinde kapsamlı bir çalışma başlattı.

Gözaltına Alınan Şüpheliler

Düzenlenen operasyonda, C.K. (67) ve A.K. (34) isimli iki şüpheli gözaltına alındı. Ekipler, zanlıların ikametlerinde yaptığı aramada ruhsatsız bir tabanca, 23 tabanca fişeği ve çeşitli dijital materyallere ulaştı.

Şüphelilerin Yöntemleri

Edinilen bilgilere göre, şüphelilerin faiz karşılığında borç para verdikleri ve bu işlemleri gizlemek için araç satışı yapmış gibi göstererek senet imzalattıkları belirlendi. Şu an için gözaltındaki şahısların emniyetteki işlemleri devam etmektedir.

Samsun'da düzenlenen tefecilik operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı. Zanlıların ikametlerinde...

Samsun'da düzenlenen tefecilik operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı. Zanlıların ikametlerinde yapılan aramada, ruhsatsız tabanca, 23 tabanca fişeği ve çeşitli dijital materyaller ele geçirildi.