
Şanlıurfa'da Silahlı Saldırı Olayı
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda, 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili detaylar ve son gelişmeler aşağıda yer almaktadır.
Şüpheliler Adliyeye Götürülüyordu
Alınan bilgilere göre, daha önceki bir olaydan dolayı haklarında mahkemeye zorla getirilme kararı bulunan Y.S. (44) ve N.S. (39), jandarma ekipleri tarafından Siverek Adliyesine getirildi.
Silahlı Saldırı Gerçekleşti
İşlemleri tamamlanan şüpheliler, jandarma aracına bindirildiği esnada, henüz kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğradılar. Yaralanan iki kişi, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Siverek Devlet Hastanesine sevk edildi. Özellikle N.S.'nin durumu hayati tehlike arz etmektedir ve Şanlıurfa'ya sevk edilmiştir.
Olay Yerinde İnceleme ve Yakalama Çalışmaları
Siverek Kaymakamı Salih Sak, olay yerinde inceleme yaparak duruma dair bilgi aldı. Olay sonrası, kaçan şüpheli veya şüphelilerin yakalanması amacıyla polis ekipleri hızla çalışmalara başladı.
Valilikten Açıklama
Valilik, olayın faillerinin tespit edilmesi ve yakalanması için kanuni işlem başlatıldığını bildirdi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Siverek ilçemizde mahkemenin zorla getirme kararına istinaden, adliyede hazır bulunan 2 kişinin adli işlemlerinin sona ermesinin ardından, jandarma aracına alındığı sırada ateş edilmişti. Olayın faillerinin tespiti ve yakalanması adına yapılan çalışmalar neticesinde, B.A.M. ismiyle bilinen şüpheli, kullandığı silah ile birlikte kısa bir süre içinde Hilvan ilçesinde jandarma tarafından yakalanmıştır."
Gelişmelerle ilgili olarak takipte kalacağız.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı. Polis, olay yerinde çalışma yaptı. Siverek Kaymakamı Salih Sak (ortada), olay yerinde incelemede bulunarak bilgi aldı.