
Şanlıurfa'da Hastanede Bıçaklı Saldırı Olayı
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde bıçaklı bir saldırı gerçekleşti. Olayda başhekim yardımcısı ve bir güvenlik görevlisi yaralandı.
Saldırıya Uğrayanlar
Alınan bilgiye göre, Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde görevli olan Başhekim Yardımcısı Dr. İsmail Aydoğdu ve güvenlik görevlisi Harun Polat, hastanede H.G. isimli bir şüpheli tarafından bıçaklı saldırıya maruz kaldı.
Olay Yeri ve Müdahale
Durumun acil olarak bildirilmesi üzerine, olay yerine polis ekipleri yönlendirildi. Yaralı durumdaki Dr. İsmail Aydoğdu ve Harun Polat, hastanede tedavi altına alındı.
Şüpheli Gözaltına Alındı
Polis, olayın ardından şüpheli H.K.’yi gözaltına aldı. Şüpheli, sağlık kontrolünden geçirmek üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi ve ardından emniyete götürüldü.
Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde hastanede bıçaklı saldırıya uğrayan başhekim yardımcısı ile güvenlik görevlisi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.
Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde hastanede bıçaklı saldırıya uğrayan başhekim yardımcısı ile güvenlik görevlisi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.