
Şarköy'de Yangın Kontrol Altında
Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde meydana gelen orman yangını, rüzgarın etkisiyle yeniden alevlenerek ormanlık alana sıçramıştı. Yangın, Uçmakdere Mahallesi'ndeki makilikte, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkmıştı.
Müdahale Ekipleri Devrede
Yangına, Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ve 70 belediye personeli, 15 arazöz, 15 itfaiye aracı ile karadan, 4 helikopter ve 2 söndürme uçağı ile havadan müdahale edildi. Ekiplerin hızlı ve koordineli çalışmaları sonucunda yangın söndürüldü.
Bölgeyi Ziyaret Eden Yetkililer
Yangın söndürme çalışmalarını yerinde incelemek üzere Vali Recep Soytürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ve İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Çetin bölgeye geldi.
Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde rüzgarın etkisiyle yeniden alevlenerek ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü.
Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde rüzgarın etkisiyle yeniden alevlenerek ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü.