Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Seçim Öncesi Verilen PDR Normu Hakkında Son Durum

Seçim öncesi söz verilen PDR normu ile ilgili son gelişmeler! Seçim öncesinde 100 öğrencisi olan her okula bir rehber öğretmen ataması yapılacağını söyleyen Bakan Özer, “Öğrencilerimizin psikolojik sağlamlıklarını desteklemek için her türlü imkânımızı seferber ediyoruz. Öncelikle deprem bölgesindeki illerde ve sonra tüm Türkiye’de öğrencilerimizin yanındayız” dedi. Buna göre anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, türü ne olursa olsun 100 öğrencisi olan her okulda bir rehber öğretmen bulunması zorunlu olacak , ifadelerini kullanmıştı.Bu sözün verilmesinin ardından aylar geçti ancak hâlâ bu konuda resmi bir adım atılmış değil! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla seslerini duyurmaya çalışan rehber öğretmenler bu sözün tutulmasını istiyor.Yeni milli eğitim bakanı Yusuf Tekin'in bu konuda herhangi bir adım atıp atmayacağı ise hâlâ merak konusu.

Yayın Tarihi: 15.09.2023 16:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Seçim Öncesi Verilen PDR Normu Hakkında Son Durum

Seçim öncesi söz verilen PDR normu ile ilgili son gelişmeler!

Seçim öncesi söz verilen PDR normu ile ilgili son gelişmeler! Seçim öncesinde 100 öğrencisi olan her okula bir rehber öğretmen ataması yapılacağını söyleyen Bakan Özer, “Öğrencilerimizin psikolojik sağlamlıklarını desteklemek için her türlü imkânımızı seferber ediyoruz. Öncelikle deprem bölgesindeki illerde ve sonra tüm Türkiye’de öğrencilerimizin yanındayız” dedi. Buna göre anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, türü ne olursa olsun 100 öğrencisi olan her okulda bir rehber öğretmen bulunması zorunlu olacak , ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözün verilmesinin ardından aylar geçti ancak hâlâ bu konuda resmi bir adım atılmış değil! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla seslerini duyurmaya çalışan rehber öğretmenler bu sözün tutulmasını istiyor.

Yeni milli eğitim bakanı Yusuf Tekin'in bu konuda herhangi bir adım atıp atmayacağı ise hâlâ merak konusu.