
Şehit Ömer Halisdemir Bisiklet Turu Aksaray'a Ulaştı
Arnavutköy Belediyesi tarafından 15 Temmuz şehitlerini anmak amacıyla organize edilen "Şehit Ömer Halisdemir Bisiklet Turu", İstanbul'dan hareket eden sporcularla Aksaray'a ulaştı.
15 Temmuz'un Anması
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirdiği darbe girişiminde şehit olanları anmak için bu yıl 9. kez yapılan bisiklet turuna katılan sporcular, buluşma noktaları olan 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda toplandılar.
Toprak Sunumu ve Teşekkürler
Burada Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mahmut Okur, sporculara, şehit Ömer Halisdemir’in kabrine götürmek üzere toprak takdim etti.
Vali Kumbuzoğlu'nun Açıklamaları
Kumbuzoğlu, yaptığı açıklamada, "30 lisanslı bisiklet sporcusu İstanbul'dan yola çıktı ve şehit Ömer Halisdemir'in mezarına ulaşacaklar." dedi. Ayrıca, Kumbuzoğlu, Arnavutköy Belediyesi'nin bu anlamlı organizasyon için teşekkür etti ve şehitlerin mekanlarının cennet olmasını diledi. 15 Temmuz'un ülkenin birliği ve beraberliği sembolize ettiğini de sözlerine ekledi.
Okur’un Bilgileri
Mahmut Okur da 9 Temmuz’da İstanbul'dan başlayan etkinliğin, yarın kabir ziyareti ile devam edeceğini belirtti. Kumbuzoğlu ve diğer katılımcılar, Okur ve sporcuları yolcu ederek anlam dolu bir günü geride bıraktılar.
Arnavutköy Belediyesince 15 Temmuz şehitlerini anmak amacıyla düzenlenen "Şehit Ömer Halisdemir Bisiklet Turu" kapsamında İstanbul'dan yola çıkan sporcular Aksaray'a geldi.
Arnavutköy Belediyesince 15 Temmuz şehitlerini anmak amacıyla düzenlenen "Şehit Ömer Halisdemir Bisiklet Turu" kapsamında İstanbul'dan yola çıkan sporcular Aksaray'a geldi.