
Gaziantep'te Anma Töreni
Tokat 48. Piyade Er Eğitim Alayı'nda eğitim sırasında rahatsızlanarak hayatını kaybeden Piyade Er Eyüp Güner için Gaziantep'te bir anma töreni gerçekleştirildi.
Şehidin Naaşı Havalimanında Karşılandı
Tokat'tan askeri uçakla Gaziantep Havalimanı'na getirilen Şehit Eyüp Güner'in naaşı, burada protokol üyeleri tarafından karşılandı. Tören, saygı duruşu ve şehidin özgeçmişinin okunmasıyla başladı.
Törene Katılan İsimler
Törene, şehidin ailesinin yanı sıra Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdin Kaya, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ve şehidin silah arkadaşları gibi önemli isimler katıldı.
Naaşı Toprağa Uğurlandı
Şehit Eyüp Güner'in naaşı, cenaze aracına konularak Nizip ilçesine bağlı Salkım Mahallesi'nde toprağa verilmek üzere uğurlandı. Tokat'ta eğitim sırasında rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Güner, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.
Tokat 48. Piyade Er Eğitim Alayı'nda eğitim sırasında rahatsızlanarak şehit olan Piyade Er Eyüp Güner, memleketi Gaziantep'te toprağa verildi.