Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sıfır Kilometre Renault Megane Sedan İçin ÖTVsiz Kampanyalı Fiyat Açıklandı

Sıfır kilometre otomobil piyasasında Renault Megane Sedan için ÖTVsiz kampanyalı fiyat açıklandı. Kampanya sonuna kadar devam edecek ve müşterilere cazip fiyatlar sunulacak. ÖTV muafiyeti ile sıfır araba alma imkanı sadece yüzde 90 ve üzerinde engeli olan vatandaşlara veriliyor.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 10:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Sıfır Kilometre Renault Megane Sedan İçin ÖTVsiz Kampanyalı Fiyat Açıklandı

560 Bin TL getirene sıfır kilometre Renault Megane!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında yeni kampanyalar dikkat çekici olmaya devam ediyor. Renault’tan Megane Sedan modeli için ÖTV’siz kampanyalı fiyat açıklandı. Otomobil sahibi olmanın çok makul olduğu bir dönemden geçiliyor. İnsanlar sıfır kilometre otomobil satın almak istediklerinde Ekim ayında çok cazip fiyatlar ve kampanyalar ile karşılaşıyorlar. Bunun için de firma firma araba kampanyaları araştırılıyor. Özellikle Renault’un ÖTV’siz araba kampanyaları Ekim ayına damga vuruyor.

RENAULT MEGANE SEDAN KAMPANYASI!

Ekim ayının sonuna kadar devam edecek olan kampanya kapsamında müşterilere ÖTV muafiyetli kampanyalı fiyat açıklandı. Renault Megane Sedan bu kampanya ile 561.500 TL’ye satılıyor. Bu fiyatın içerisinde herhangi bir şekilde ÖTV yer almıyor. ÖTV ödenmeyen bu kampanyada Renault Megane Sedan fiyatı neredeyse yarı fiyatına ucuzluyor.

ÖTV’SİZ ARABAYI HERKES ALABİLİR Mİ?

ÖTV’siz bir şekilde sıfır kilometre otomobil sahibi olmak devletin her vatandaşa sağladığı bir hak değil. Dolayısıyla sadece bu hakka sahip olanlar ÖTV’siz Renault Megane Sedan imkanından faydalanabiliyorlar. Bu hak da yüzde 90 ve üzerinde engeli olan vatandaşlara veriliyor. Engellilik oranını belgeleyenler sıfır kilometre Renault Megane Sedan satın alırken herhangi bir şekilde ÖTV ödemesi yapmıyorlar.ÖTV muafiyeti ile otomobil satın almanın bazı kuralları bulunuyor. Öncelikle bir limit sınırlaması uygulanıyor. Bir otomobilin ÖTV dahil satış fiyatı 1.004.000 TL’yi aşıyorsa o araç ÖTV muafiyeti ile satın alınamıyor. Bu fiyat limitinin altındaki tüm araçlar kapsam içerisinde değerlendirilebiliyor.