Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sigaradan sonra alkollü içkilere de zam geldi

Sigaraya gelen 5 TL'lik zammın ardından alkollü içeceklere de zam geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada alkollü içeceklere zam geldiğini açıkladı. Zam gelen ürünler arasında Mey grubuna ait rakı, votka, viski ve cin ürünleri bulunuyor.

Yayın Tarihi: 02.10.2023 22:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Sigaradan sonra alkollü içkilere de zam geldi

Sigaradan sonra alkollü içkilere de zam geldi

Sigaraya gelen 5 TL'lik zammın ardından bu kez de alkollü içkilere zam geldi. Sigaraya gelen 5 TL'lik zammın ardından alkollü içeceklere de zam geleceğini duyurmuştuk. An itibariyle alkollü içecek sektöründen zam haberleri gelmeye başladı.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada alkollü içeceklere zam geldiğini açıkladı. Özgür Aybaş'ın paylaşımına göre zam gelen ürünler arasında Mey grubuna ait rakı, votka, viski ve cin ürünleri bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta bir sigara grubu ürünlerine 5 TL zam yapmıştı.