Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Şırnak'ta Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi

Şırnak'ta Vali Birol Ekici başkanlığında güvenlik ve asayiş konulu toplantı yapıldı.

Yayın Tarihi: 03.06.2025 18:37
Güncelleme Tarihi: 03.06.2025 18:37

Şırnak'ta Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi

Şırnak'ta Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı

Şırnak'ta önemli bir İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı düzenlendi. Toplantı, Vali Birol Ekici başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Bu toplantıda, asayiş, genel güvenlik, uyuşturucuyla mücadele, terör, düzensiz göç, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele ile trafik tedbirleri gibi kritik konular ele alındı.

Kurban Bayramı Tedbirleri ve Genel Değerlendirme

Toplantıda, yaklaşan Kurban Bayramı'nda alınacak güvenlik önlemleri ve geçmiş ayın genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Vali Ekici, bayramda bakanlığın talimatları doğrultusunda güvenlik tedbirlerinin sıkı bir şekilde uygulanacağını ve vatandaşların bayramı huzur içerisinde geçirebilmeleri için çok sayıda güvenlik ekibinin sahada görev alacağını ifade etti.

Ayrıca, şehir dışına çıkmayı planlayan vatandaşların trafik kurallarına dikkat etmeleri gerektiği vurgulandı.

Toplantıya Katılan İsimler

Bu önemli toplantıda, Vali Yardımcısı Muhammet Çiftci, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mevlüt Dirim, Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin, İl Emniyet Müdürü Serdar Büyükleblebici, kaymakamlar ve çeşitli kurum müdürleri de hazır bulundu.

 Şırnak'ta İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı düzenlendi.Toplantıya, Vali Yardımcısı...

Şırnak'ta İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı düzenlendi.Toplantıya, Vali Yardımcısı Muhammet Çiftci, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mevlüt Dirim, Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin, İl Emniyet Müdürü Serdar Büyükleblebici, kaymakamlar ve kurum müdürleri katıldı.