Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Şok Marketlerinde Büyük İndirim!

Şok marketlerindeki büyük indirim 28 Ekim tarihinde başlıyor. Yayımlanan katalogta beyaz eşya ve mobilya ürünlerinde büyük indirimler dikkat çekiyor. Şok marketleri yeni indirimli ürünler kataloğu ile tüm müşterilerin ev ihtiyaçlarını en uygun fiyatlarla karşılamasını sağlıyor.

Yayın Tarihi: 27.10.2023 15:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Şok Marketlerinde Büyük İndirim!

Şok marketlerinden kaçırılmayacak indirim!

Büyük ev eşyalarında, mobilyalarda büyük indirim! Şok marketlerindeki dev indirim 28 Ekim tarihinde başlıyor. Şok marketlerinin yeni indirimli kataloğu yayımlandı. Yayımlanan kataloğa göre beyaz eşyalarda, ev mobilyalarında oldukça büyük indirim dikkat çekiyor. Aktüel ürünleri ile ön plana çıkan Şok marketleri yeni aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Yayımlanan yeni katalogta en fazla dikkat çeken ürünler ise beyaz eşya ve mobilya ürünleri oldu. Beyaz eşyalarda ve mobilya ürünlerinde oldukça cazip fiyatlar sunan Şok marketleri her indirimi gibi bu indirimi ile de tüm dikkatleri üzerine geçiyor. Şok marketleri yeni indirimli ürünler kataloğu ile tüm müşterilerinin ev ihtiyaçlarını en uygun fiyatlarla halletmesine olanak sağlıyor. İşte tüm detaylar...

Şok marketlerinde büyük indirim!

Şok marketleri yeni indirimleri ile tüm müşterilerini sevindirdi. Özellikle yeni ev düzecek olan vatandaşlar için beyaz eşyalardan kışlık alışverişlere kadar birçok üründe büyük indirimini duyurdu. Şok marketlerinin sunduğu cazip fiyatlar ile 28 Ekimde başlyacak olan indirim tüm vatandaşlar tarafından oldukça yoğun bir ilgi göryor.