SOLOTÜRK, Ordu Semalarında
Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi SOLOTÜRK, baharın yaza geçişini simgeleyen "mayıs yedisi" geleneği etkinlikleri çerçevesinde Ordu'da etkileyici bir gösteri uçuşu düzenledi.
Etkinlik Detayları
Büyükşehir Belediyesi ve Perşembe Belediyesi tarafından, "sakin şehir" olarak değerlendirilen Perşembe ilçesinde gerçekleştirilen etkinlik, davul ve klarnet eşliğinde katılımcıların oyun oynamasıyla başladı.
Etkinlikte halk oyunları sergilendi ve Kent Orkestrası müzik ziyafeti sundu. Programın bir parçası olarak, balıkçılar tekneleriyle sahilin yakınından geçerek gösteriye renk kattılar.
SOLOTÜRK'ün Gösterisi
20 dakikalık uçuş gösterisi ile katılımcılar unutulmaz anlar yaşadı. Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, bu programın köklü bir geleneğe ev sahipliği yapmanın verdiği gururun altını çizdi. Öte yandan, Ordu'nun doğal güzellikleri ile birlikte deniz ve balıkçılık merkezi olan Perşembe'de böyle bir etkinliğin yapılmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.
Katılımcılar
Etkinlik, Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Perşembe Kaymakamı Fatma Turhan Keser, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi Akman ve diğer ilgililerle birlikte halktan birçok kişinin katılımı ile gerçekleşti.
Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi SOLOTÜRK, bahardan yaza geçişin sembolü olarak bilinen "mayıs yedisi" geleneği etkinlikleri kapsamında Ordu'nun Perşembe ilçesinde gösteri uçuşu gerçekleştirdi.
Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi SOLOTÜRK, bahardan yaza geçişin sembolü olarak bilinen "mayıs yedisi" geleneği etkinlikleri kapsamında Ordu'nun Perşembe ilçesinde gösteri uçuşu gerçekleştirdi.