Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Son Dakika: Emekliye Ekim Ayında 5.000 İle 12.500 TL Ödeme Onaylandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere Ekim ayında yapılacak olan ödemelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Emeklilere 29 Ekim'e özel olarak 5.000 TL ikramiye ödemesi yapılacağı belirtildi. Ayrıca Erdoğan, uluslararası konularda da açıklamalarda bulunarak İsrail-Filistin gerilimi ve Suriye'nin kuzeyinde düşürülen SİHA hakkında konuştu. Toplantıda ayrıca güvenlik, ekonomi ve gençlik konuları ele alındı.

Yayın Tarihi: 14.10.2023 14:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Son Dakika: Emekliye Ekim Ayında 5.000 İle 12.500 TL Ödeme Onaylandı

Son Dakika Açıklama Geldi! Emekliye Ekim Ayında 5.000 İle 12.500 TL Ödeme Onaylandı…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdeli haberi verdi. Emekliye 29 Ekim'e özel 5.000 TL ikramiye ödemesi verileceği açıklandı. İşte o ödemelere dair tüm detaylar…

Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kabine toplantısı sonrası dikkat çekici açıklamalar geldi.

Ülkenin dört bir yanındaki vatandaşları ilgilendiren sürpriz bir açıklama yapıldı. Erdoğan şu sözleri kullandı. “Emeklerimize özel olarak gerçekleştirdiğimiz kapsamlı değerlendirmelerle destek olmaya çalıştığımızı bir kez daha göstereceğiz. Bu nedenle tek seferlik 5000 TL ödeme yapma kararı aldık. Bu karar ekonomik zorluklarla mücadelede emekliler için büyük bir moral olacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uluslararası arenada İsrail ile Filistin gerilimi ile ilgili de açıklamada bulundu.

Sivil ölümlerin kabul edilmez olduğunu bu açıklayan Erdoğan savaşın da bir ahlakı olması gerektiğine değindi. Tüm tarafları bu ahlaka riayet etmeleri yönünde uyardı. Suriye'nin kuzeyinde düşürülen SİHA konusunda da net bir mesaj verdi ve gerekeni yapılacağını duyurdu. Toplantıda bazı konularda ele alındı. Güvenlik ve ekonomi bölgesel gelişmeler üzerinde duruldu. Erdoğan teknolojik gelişmeleri ve alınan kararları kamuoyu ile paylaştı. İzmir'de düzenlenen TEKNOFEST'e değinen Erdoğan bu tür etkinlikler ülkedeki gençleri büyük bir motivasyonu ulaştırıyor dedi. Otomotiv sektöründe yaşanan gelişmeler ve düzenlemeler bu sektörde spekülatif fiyat artışlarını önüne geçileceğini açıkladı. Haksız fiyat uygulamalarına karşı önlem alındığını belirten Erdoğan detaylı bir şekilde açıklama yaptı. Emeklilere yönelik yapılan bu olumlu hamlelerin yanında konut ve kira sektöründe de adil hareket etmeyenlere yönelik ağır yaptırımlar gündemde dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ülkede bölgelerdeki gelişmeleri ve yapılan projeleri hükümetin hedeflerine ve atılacak adımları geniş bir şekilde ele aldıklarını belirtti.

Hem Türkiye içinde hem de Türkiye dışında yaşanan gelişmeleri kapsadığını belirtti. Türkiye içinde ve dışında alınan kararların hükümetin hedeflerini hedeflerine atılan adımlar olduğunu söyledi. Bu kapsamda gelen açıklamalar Türkiye içinde ve dışındaki gelişmeleri kapsıyor dedi. Toplantı sonucunda emekli ekonomi ve ulusal güvenlik konularına tekrar tekrar değindi.