
Şule Yüksel Şenler 3. Kitap ve Kültür Günleri Başladı
Şule Yüksel Şenler Vakfı, her yaştan ziyaretçiyi kitap, kültür ve sanatla buluşturan "Şule Yüksel Şenler 3. Kitap ve Kültür Günleri"ni Rami Kütüphanesi’nde başlattı. Etkinlik, Şule Yüksel Şenler'in doğum günü olan 29 Mayıs'a özel olarak düzenleniyor.
Etkinliğin Amaçları
Vakfın Mütevelli Heyeti Başkanı Leyla Şahin Usta, etkinliklerin özellikle yazarlarla gençlerin buluşmasına vesile olduğunu vurguladı. Usta, "Bu günler, insanların kitaplarla, yayınevleriyle ve yazarlarla buluştuğu bir alan. Aynı zamanda gençlerimizin Şule Yüksel Şenler’i tanıması için bir fırsat sunuyor" dedi.
Şule Yüksel Şenler’in Anısı
Usta, merhum yazarın hem mücadelesi hem de edebi yönüyle Türkiye'nin öncü kadınlarından biri olduğuna dikkat çekerek, “Onun adını yaşatmak için buradayız" ifadelerini kullandı.
Etkinliğin Detayları
Şule Yüksel Şenler Vakfı, fuar alanında yaklaşık 50 yayınevinin stant açtığını açıkladı. Etkinlikte 5 bin çocuğa kitap hediye çeki verilecek. Açık hava sinema gösterimleri, konserler, paneller ve çocuk atölyeleri gibi çeşitli faaliyetler de yer alıyor.
Yazar ve Sanatçılarla Buluşma İmkanı
Programda, ünlü yazarlar ve sanatçılarla söyleşi ve imza günleri gerçekleştirileceği belirtiliyor. Etkinlikler kapsamında Edebiyatçı Nurullah Genç, Fatma Bayram ve Mehmet Emin Ay gibi isimler konuk olacak.
Sonuç
Şule Yüksel Şenler anısına gerçekleştirilen etkinlik, Rami Kütüphanesi’nde 1 Haziran'a kadar devam edecek. Ziyaretçiler, vakfın sosyal medya hesaplarından programları takip edebilir, etkinliklere katılabilir.
Her yaştan ziyaretçiyi kitap, kültür ve sanatla buluşturan "Şule Yüksel Şenler 3. Kitap ve Kültür Günleri", Rami Kütüphanesi'nde kapılarını açtı. Fuar alanındaki stantları ziyaret eden Şule Yüksel Şenler Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Leyla Şahin Usta, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.
Her yaştan ziyaretçiyi kitap, kültür ve sanatla buluşturan "Şule Yüksel Şenler 3. Kitap ve Kültür Günleri", Rami Kütüphanesi'nde kapılarını açtı. Fuar alanındaki stantları ziyaret eden Şule Yüksel Şenler Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Leyla Şahin Usta, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.