
Talas'ta İzinsiz Kazı Operasyonu
Kayseri'nin Talas ilçesinde, izinsiz kazı gerçekleştiren üç kişi jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Olay, Kayseri Valiliği'nin yaptığı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin yaptığı ihbar doğrultusunda gerçekleşti.
Olayın Gelişimi
İlçe sınırları içerisinde izinsiz kazı yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Çökmekçi Mahallesi Su Döken mevkisinde gözaltına aldıkları şahıslara ulaştı. A.Ş., N.S. ve B.S. isimli kişiler, bellerinden ip ile bağlı bir şekilde uçurum kenarında kazı yaparken yakalandı.
Ele Geçirilen Malzemeler
Yapılan aramada, jeneratör, hilti, ip, elektrik kablosu, çekiç, iki üçlü priz, iki demir levye, üç demir çubuk, pense ve tornavida gibi malzemeler ele geçirildi. Bu malzemelerin kazı işlemleri için kullanıldığı değerlendiriliyor.
Şüphelilerin Durumu
Gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri devam ediyor. Olayla ilgili soruşturmanın derinlemesine sürdüğü belirtiliyor.
Kayseri'nin Talas ilçesinde izinsiz kazı yapan 3 şüpheli gözaltına alındı. Alanda yapılan aramada, jeneratör, hilti, ip, 2 üçlü priz, çekiç, elektrik kablosu, 2 demir levye, 3 demir çubuk, pense, tornavida, 2 yan keski ele geçirildi.