
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Sırrı Süreyya Önder'e Anlamlı Ziyaret
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için Meclis'te taziye ziyaretinde bulundu. Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada, Önder’in ‘Terörsüz Türkiye’ ideali için sunduğu değerli katkılara dikkat çekti.
Taziye Programına Katılım
Önder için düzenlenen taziye programında, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları da yer aldı. Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada Önder'e Allah’tan rahmet dilerken, onun karakterini, dostluğu ve samimiyeti ile tanımladı.
Sırrı Süreyya Önder'in Barış İçin Mücadelesi
Kurtulmuş, Sırrı Süreyya Önder’in, barışın sağlanması için attığı adımları ve dostluk ikliminin kurulmasına katkı sağladığını vurguladı. Önder’in hayatını insani değerler ve barış idealleri için harcadığını belirten Kurtulmuş, onun hatırasına sahip çıkmanın önemini dile getirdi.
Tülay Hatimoğulları'ndan Mesaj
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ise Önder’in herkese mal olmayı başardığını ve farklı kesimlerin bir arada yaşayabileceğine inandığını ifade etti. Hatimoğulları, Anadolu ve Mezopotamya topraklarında barış sağlamak için çalışacaklarının sözünü verdi.
TBMM Başkanı Kurtulmuş, daha sonra taziye ziyaretinde yer alan diğer TBMM üyelerini de anarak, Sırrı Süreyya Önder'in hatırasını yaşatmanın önemine vurgu yaptı.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için DEM Parti'ye taziye ziyaretinde bulundu.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için DEM Parti'ye taziye ziyaretinde bulundu.