
Tekirdağ'da Leyleklerin Dönüşü
Tekirdağ'ın Naip Mahallesi'nde her yıl merakla beklenen leylekler, "Leyla" ve "Mecnun", yine yuvalarına geri döndü. Mahaleliler, bu yıl da gökyüzünde süzülen leylekleri coşkuyla karşıladı.
Mahalle Sakinlerinin Sevinci
Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ) ekipleri tarafından mahalle meydanında kurulan platform, her yıl leyleklerin yuvası haline geliyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından sağlanan kamera ile bölge halkı, leyleklerin yuvasını anbean izleme imkanı buluyor.
Selver Gök'ten Duygularını paylaştı
Mahalleli Selver Gök, leyleklerin her yaz kendilerini sevindirdiğini belirterek, "Herkes leyleklerin gelmesini bekliyordu. Leyleklerin gelişi hepimizi sevindirdi. Güzel bir bağ oluştu. Onları, gidene kadar heyecanla takip edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Tekirdağ'da Naip Mahallesi'nde her yıl vatandaşların yolunu gözlediği leylek "Leyla" ile "Mecnun" yuvasına döndü.
Tekirdağ'da Naip Mahallesi'nde her yıl vatandaşların yolunu gözlediği leylek "Leyla" ile "Mecnun" yuvasına döndü.