Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tekirdağ'da Sağanak Sonrası Su Baskınları

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde etkili olan sağanak, su baskınlarına yol açtı. Ekipler müdahalelere başladı.

Yayın Tarihi: 27.10.2025 20:32
Güncelleme Tarihi: 27.10.2025 20:32

Tekirdağ'da Sağanak Sonrası Su Baskınları

Tekirdağ'da Sağanak Yağış Etkili Oldu

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleşen yoğun sağanak, birçok ev ve iş yerinde su baskınlarına sebep oldu. Bu durum, özellikle bodrum katlarının su ile dolmasına yol açtı.

Sokaklar Su İçinde Kaldı

Yeni İstanbul Sokak’ta bazı vatandaşlar, cadde ve sokaklarda biriken su yüzünden evlerine ulaşamadı. Oluşan su birikintileri, günlük yaşamı olumsuz etkiledi.

İtfaiye ve Belediye Ekipleri Müdahale Etti

Su baskınlarına karşı, itfaiye ve belediye ekipleri, iş makineleri yardımıyla su tahliye çalışmalarına başladı. Ekipler, afet sonrası hızlı bir şekilde yerinde müdahale ederek durumu kontrol altına almaya çalışıyor.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerinde su baskınları...

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerinde su baskınları meydana geldi. İtfaiye ve belediye ekipleri, iş makineleri eşliğinde su tahliye çalışması yaptı.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerinde su baskınları...