
THY ile Gulf Air İşbirliği Anlaşması İmzaladı
Türk Hava Yolları (THY) ile Bahreyn'in ulusal hava yolu şirketi Gulf Air, havacılık alanında birçok fırsatı değerlendirmek amacıyla stratejik bir ortaklık anlaşması imzaladı. Bu mutabakat zaptı, potansiyel ortak girişimler, sadakat programları ve yer hizmetleri gibi çeşitli alanlarda işbirliği çerçevesi oluşturmayı hedefliyor.
Imza Töreni Detayları
THY İletişim Başkanlığı'nın yaptığı açıklamada, her iki hava yolunun üst düzey yöneticileri tarafından imzalanan mutabakat zaptının töreninin, THY Genel Müdürlük binasında gerçekleştirildiği belirtiliyor. Bu işbirliği ile, iki hava yolu şirketi, karşılıklı büyümeyi desteklerken Türkiye ile Orta Doğu bölgesi arasında kültürel ve sosyal etkileşimi artırmayı amaçlıyor. Birlikte Büyüme Hedefi
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, imzalanan mutabakat zaptının önemli bir dönüm noktası olduğuna dikkati çekerek, "Dünyada en fazla ülkeye uçan hava yolu olarak, ekonomik işbirliklerimizi zenginleştirmeye devam ediyoruz. Bu anlaşmanın, Türkiye ile Bahreyn arasındaki büyümenin önünü açacağına inanıyoruz," şeklinde konuştu.
Gulf Air'dan Yorum
Gulf Air Group CEO'su Jeffrey Goh ise, "İmzalanan anlaşma sayesinde, uçuş ağlarımızı birleştirerek yolcularımıza daha fazla seyahat noktası sunacağız. Bu stratejik ortaklık, Bahreyn'e olan bağlantı sayısının artışına da katkı sağlayacak," dedi.
Ayrıca, bu mutabakat zaptı ile Bahreyn'in başkenti Manama ile İstanbul arasındaki mevcut direkt uçuşların yanı sıra, ek gelir elde edilebilecek fırsatların değerlendirilmesiyle birlikte iki hava yolunun uçuş ağlarını genişletme potansiyelinin üzerinde de çalışacakları ifade edildi.
Türk Hava Yolları (THY) ile Bahreyn'in ulusal hava yolu şirketi Gulf Air arasında stratejik ortaklık anlaşması, potansiyel ortak girişimler, sadakat programları ve yer hizmetleri dahil olmak üzere havacılığın birçok alanında kapsamlı işbirliği çerçevesi oluşturmak için mutabakat zaptı imzalandı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi (sağda) ve Gulf Air Group Üst Yöneticisi (CEO) Jeffrey Goh (solda) açıklamalarda bulundu.