Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tiffany Gomas: Uçakta Yaşanan Şok Edici Olayın Ardından Konuştu

2 Temmuz’da meydana gelen şok edici bir olayda, pazarlama yöneticisi olduğu öğrenilen Tiffany Gomas, uçağın piste dönmesine neden olan bir kargaşa yaşattı. Yakın zamanda ortaya çıkan bir videoda Gomas'ın bu hale geldiği anları tüm boyutlarıyla görüntüleyerek, artık tüm dünyanın bildiği “oradaki kişi gerçek değil” sözlerinden önce meydana gelen olayları da ortaya çıkardı.

Yayın Tarihi: 11.08.2023 13:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Tiffany Gomas: Uçakta Yaşanan Şok Edici Olayın Ardından Konuştu

2 Temmuz’da meydana gelen şok edici bir olayda, pazarlama yöneticisi olduğu öğrenilen Tiffany Gomas, uçağın piste dönmesine neden olan bir kargaşa yaşattı.

Yakın zamanda ortaya çıkan bir videoda Gomas'ın bu hale geldiği anları tüm boyutlarıyla görüntüleyerek, artık tüm dünyanın bildiği “oradaki kişi gerçek değil” sözlerinden önce meydana gelen olayları da ortaya çıkardı.

Uçakta bulunan bir yolcu tarafından kaydedilen ve daha sonra sosyal medyada yayınlanan videoda Gomas, gözle görülür şekilde üzgün ve bir uçuş görevlisi ile hararetli bir sohbete giriyor.

Görüntülerde Gomas’ın koridorda işaret ederek tutkuyla uçağın durdurulmasını talep ettiği duyulabiliyor.

Uçuş görevlileri Gomas'ı sakinleştirmek ve durumu çözmek için büyük çaba sarf etse de bu girişim de başarısız sonuçlandı.

Gomas'ın sıkıntısının geçmediğini gören görevliler, onunla koltuk değiştirmesi için başka bir yolcu ayarladı.

Bununla birlikte, değişiklik gerçekleşmeden önce Gomas aniden koltuğuna dönerek yakındaki yolcuyu eylemlerinin sonrasına tanık olması için tehdit etmeye başlıyor.

Ortamdaki kaos iyice arttıktan sonra uçağın motorları kapanıyor ve uçak kapılarının devre dışı bırakıldığı anonsu yapılıyor.

Bu sırada başka bir yolcu lafa girerek Gomas’ın sıkıntılarından tüm yolcuların rahatsızlık duyduğunu söylüyor ve ortalık daha da karışık hale geliyor.

Uçaktan ayrılmaya kararlı olan Gomas, sakinleşmeyi reddederek küfürler savurmaya başladı.

Diğer yolcuların kahkahaları ve göz devirmelerinin ortasında, Gomas sonunda uçaktan çıktı ve arkasında şaşkın bir uçak dolusu yolcu bıraktı.

Yeni ortaya çıkan görüntüler, Gomas'ın patlamasından önceki tartışmayı tam olarak yakalamasa da, başka bir TikTok videosunda kimliği açıklanmasa da Gomas’ın tartıştığı kişinin görüntülendiği iddia edildi.

Gomas sonunda personel tarafından uçaktan indirildi ve yerde polisler onu bekliyordu.

İptal edilen biletine rağmen Gomas, defalarca uçağa yeniden binmeye çalıştı.

Sonunda terminalin dışında araç beklerken bulunan Gomas ve burada bir izinsiz giriş suçu bildirimi aldı.

Gomas, tüm bunların ardından cezai bir izinsiz giriş ihbarıyla karşı karşıya kalırken, ABD’li New York Post'un haberine göre, başka yasal sonuçların olası olmadığını öne sürüldü.