Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tıp Camiasından Taziye Mesajları

İzmir Tabip Odası, Merve Öztürk'ün vefatı üzerine taziye mesajı yayımladı. Öztürk'ün mesai arkadaşları da, onun anısına dokunaklı bir anma töreni düzenledi. Doktor Merve Öztürk'ün cenazesi, dualarla son yolculuğuna uğurlanacak.

Yayın Tarihi: 13.10.2023 16:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Tıp Camiasından Taziye Mesajları

İzmir Tabip Odası, Merve Öztürk'ün vefatı üzerine taziye mesajı yayımladı.

Mesajda, "Genç meslektaşımızın kaybı bizleri derinden üzmüştür. Tüm tıp camiasına ve yakınlarına başsağlığı diliyor, Öztürk ailesine sabır ve güç temenni ediyoruz." ifadeleri yer aldı.

Öztürk'ün mesai arkadaşları da, onun anısına dokunaklı bir anma töreni düzenledi.

Törenin Gözyaşlarına Boğulan Anları

Tören sırasında Dahiliye Servisi İdari Sorumlusu Doçent Doktor Sibel Demirel Sezer, gözleri dolu dolu Merve Öztürk'ü anlattı. Dr. Sezer, "Merve, hepimizin sevgili küçük kız kardeşi gibiydi. Onunla geçirdiğimiz her an kıymetliydi." dedi ve ekledi: "Nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz."

Son Yolculuk Bolu'da

Doktor Merve Öztürk'ün cenazesi, dualarla son yolculuğuna uğurlanacak. Genç doktor, 13 Ekim Cuma günü, Bolu'da öğlen namazına müteakiben toprağa verilecek. Bu acı olayla ilgili detaylar ve cenaze töreni hakkındaki güncellemeler takip edilmeye devam edecek.