Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TRT Ekranlarında 'Fotoğraflarımda Kalan Gazze' Belgeseli Yayınlanıyor

'Fotoğraflarımda Kalan Gazze' belgeseli, TRT ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Yayın Tarihi: 28.08.2025 11:29
Güncelleme Tarihi: 28.08.2025 11:29

TRT Ekranlarında 'Fotoğraflarımda Kalan Gazze' Belgeseli Yayınlanıyor

'Fotoğraflarımda Kalan Gazze' Belgeseli Yarın Yayında

TRT World tarafından hazırlanan 'Fotoğraflarımda Kalan Gazze' belgeseli, izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. TRT'den yapılan duyuruya göre, belgesel Gazze'deki savaşın öncesi ve sonrası ile ilgili iki fotoğraf sanatçısının hikayesini ele alacak.

Gösterim Saatleri ve Yayıncı Kanallar

Belgesel, yarın 12:00'de TRT World ve TRT Kürdi'de, 15:00'te TRT Avaz, 18:30'da TRT 2, 20:00'de TRT Türk ve 21:00'de TRT Arabi'de izleyicilerle buluşacak.

Belgeselin Teması

Belgesel, Gazze topraklarında yaşanan çatışma ortamının yanı sıra, İsrail'in Filistin halkına uyguladığı baskının ve gazetecilere yönelen tehlikelerin altını çiziyor. Fotoğraf sanatçıları Mahmoud Abu Hamda ve Yaiha Barzaq'ın hikayeleri üzerinden, savaşın etkilerini ve Gazze’deki insan yaşamını aktarmayı amaçlıyor.

Gözlemler ve Duygular

Geçen yıl çekimlerine başlanan belgesel, savaş öncesi çekilen manzara ve yemek fotoğraflarını, savaş ortamında yakalanan anlarla karşılaştırarak, zihinlerde kalıcı izler bırakmayı hedefliyor. Belgesel, TRT'nin uluslararası dijital platformlarında da çevrim içi olarak izlenebilecek.

TRT World'ün hazırladığı "Fotoğraflarımda Kalan Gazze" belgeseli TRT ekranlarında izleyiciyle...

TRT World'ün hazırladığı "Fotoğraflarımda Kalan Gazze" belgeseli TRT ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

TRT World'ün hazırladığı "Fotoğraflarımda Kalan Gazze" belgeseli TRT ekranlarında izleyiciyle...