Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TÜRKSAT Personel Alım İlanı ve Başvuru Şartları

TÜRKSAT, yeni personel alım ilanı yayınlayarak iş arayan kişilere duyurdu. Personel alımı KPSS şartsız olacak ve toplamda 112 kişi alınacak. Başvuru şartları arasında mezuniyet belgesi, SGK hizmet dökümü ve yabancı dil belgesi bulunuyor. Başvurular 18 Ekim 2023 tarihine kadar TÜRKSAT resmi web sitesi üzerinden yapılabilir.

Yayın Tarihi: 18.10.2023 23:21
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

TÜRKSAT Personel Alım İlanı ve Başvuru Şartları

TÜRKSAT, yeni personel alım ilanını yayınladı!

TÜRKSAT, yeni personel alım ilanı yayınlayarak iş arayan kişilere duyurdu. Yayınlanan ilanda KPSS şartsız personel alımı yapılacağının bilgisini veren TÜRKSAT, personel alımlarını aşağıda yer alan meslek gruplarında gerçekleştirecek; BT Veri Tabanı Uzmanı, Yapı İşleri Destek Personeli ve UH Veri Haberleşme Sistemleri pozisyonlarında toplamda 112 personel alımı yapılacağı bilgisi verildi.

Personel Alım Şartları

TÜRKSAT aracılığıyla yayınlanan personel alım ilana başvuru yapacak adaylardan talep edilecek şartlar şu şekilde yer alıyor:

  • Her aday belirlenen en fazla üç farklı ilana başvuru yapabileceği bilgisi verilirken, eksik veya yanlış belge ibrazında bulanan adayların başvuruları değerlendirme kapsamına dahil olmayacağı bilgisi verildi.
  • Personel alım için son başvuru tarihi 18 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda da tüm başvuru işlemleri 18 Ekime kadar, TÜRKSAT resmi web sitesinde bulunan kariyer sayfasından gerçekleşebilir.
  • Mezuniyet belgesi ya da YÖK denklik belgesi ibrazı talep edilecektir.
  • Barkotlu SGK hizmet dökümü raporu ve aynı zamanda da Üniversiteye yerleştirme sınavı sıralamasını gösteren belge talep edilecektir.
  • Yabancı dil puanı maddesine uygun bir şekilde yabancı dil belgesi ya da öğrenim dilinin %100 İngilizce olduğunu gösteren belge ibrazında bulunması istenilecektir.

Personel alım ile ilgili daha kapsamlı bilgileri TÜRKSAT resmi web sitesinde bulunan kariyer sayfasından ulaşabilirsiniz.