
Tuncer Bakırhan'ın Barış Mesajı
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Şanlıurfa'da gerçekleştirilen "Dünya Barış Günü" mitingine katıldı. Miting, partisi tarafından düzenlendi ve kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapıldı.
Barışın Önemi
Bakırhan, mitingde yaptığı konuşmada, "Dünya Barış Günü"nün dostluk ve güzelliklere vesile olmasını temenni etti. Barışın herkes için faydalı olduğuna inandığını vurgulayarak, "En büyük güvenlik limanı, barıştır. Onun için barışı büyütmemiz, barışı gerçekleştirmemiz, barışı mümkün kılanlara layık olmamız için bugün burada olduğu gibi binlerle, on binlerle, yüz binlerle birlikte barışı haykırmamız gerekiyor" dedi.
Mitingin Sonu
Miting, etkinlikte seslendirilen şarkılarla sona erdi.
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Şanlıurfa'da "Dünya Barış Günü" mitingine katıldı. Bakırhan, partisinin öncülüğünde kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlenen mitingde konuştu.