
Türk Kızılay'dan Önemli Bir Kampanya
Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi, 1919 yılında Atatürk'ün Samsun'a gelişini anarak "Hedef 1919: Hastaya Kan, Ormana Can" kampanyasını başlattı.
Kampanya Destekçileri
Samsun'da gerçekleştirilen bu anlamlı kampanyaya, emniyet personeli ve Yeşilay gönüllüleri de destek verdi. Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ve Yeşilay Samsun Şubesi gönüllüleri bir araya geldi.
Kampanyanın Amacı
Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Muhsin Yıldırım, kampanyaya destek veren tüm kurum ve vatandaşlara teşekkür etti. Etkinlik, Samsun Valiliği himayelerinde devam ediyor.
Emniyet Müdürü ve Yeşilay’ın Destekleri
Kampanya kapsamında, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ve diğer emniyet mensupları kan bağışında bulundu. Ayrıca, Yeşilay Samsun Şube Başkanı Emre Güneş de gönüllüleriyle birlikte kan vererek kampanyaya katkıda bulundu. Güneş, kan vermenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Yeşilay olarak biz de 'Birbirimize candan bağlıyız Samsun' sloganıyla başlatılan kampanyaya elimizden gelen desteği vermek istedik. Samsun halkımızı da kan vermeye davet ediyoruz," şeklinde konuştu.
Kampanya Tarihleri
Kampanya, 24 Ağustos'ta sona erecek.
Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezinin Atatürk'ün Samsun'a geldiği 1919 yılına atıfla başlattığı "Hedef 1919: Hastaya Kan, Ormana Can" kampanyasına emniyet personeli ve Yeşilay gönüllüleri destek verdi.