Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Türkan Şoray'ın balkona çıkması dahi yasaklandı

Yeşilçam’ın dört yapraklı yoncalarından olan Türkan Şoray’dan hayranlarını üzecek bir haber geldi. İşte detaylar…

Yayın Tarihi: 12.05.2024 08:27
Güncelleme Tarihi: 12.05.2024 08:27

Türkan Şoray'ın balkona çıkması dahi yasaklandı

Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray sevenlerini üzdü. Gelen son dakika bilgisine göre KKTC’ne gitmeye hazırlanan Türkan Şoray rahatsızlandı. Detaylar haberimizde…

banka

İKİ HAFTA BAHÇEYE ÇIKMASI BİLE YASAK. TÜRKAN ŞORAY'A KÖTÜ HABER: BAHÇEDE BİLE YÜRÜME...

KKTC'de düzenlenecek Kıbrıs Şehitlerini Anma ve Gaziler Buluşması programına katılmaya hazırlanan sinemanın kralı Türkan Şoray'a kötü haber geldi. Zatürre teşhisi konulan Türkan Şoray, doktorundan seyahat etme vetosu aldı.

KKTC'de düzenlenecek Kıbrıs Şehitlerini Anma ve Gaziler Buluşması programına katılmaya hazırlanan Sinema Kralı Türkan Şoray'a kötü haber geldi. Zatürre teşhisi konulan Türkan Şoray, doktorundan seyahat etme yasağı geldi

Yeşilçam'ın en parlak sanatçılarından Türkan Şoray bu aralar beyazperdede oyunculuğu sevmiyor. KKTC'de düzenlenen Kıbrıs Şehitlerini Anma ve Gaziler Buluşması programına katılmaya hazırlanan başrol oyuncusu Türkan Şoray, sağlık sorunları nedeniyle engellendi.

30 Nisan'da zatürre teşhisi konulan ve rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahat eden Türkan Şoray'a doktoru tarafından seyahat izni verilmedi.

Habertürk'ün haberine göre; Doktoru Türkan Şoray'ı uyardı: "Bahçede dolaşmayın."

78 yaşındaki usta oyuncu, sağlık durumunu tekrar kontrol ettirmek zorunda kaldı. Sanatçının sağlık durumu hastalığın ilk ortaya çıktığı zamana göre daha iyi olsa da yüksek risk durumunun halen devam etmesi anlaşılır bir durum. Doktoru Şoray'a iki hafta boyunca evden çıkmamasını ve kendini yorgun hissetmemesini söyledi.

 Türkan Şoray daha sonra evinde iki hafta karantinada kalmak zorunda kaldı. Doktoru yeterince dikkatli olursa iki hafta içinde iyileşeceğini söyledi.