
Türkeli Devlet Hastanesi'nde Patlama Olayı
Sinop'un Türkeli ilçesinde faaliyet gösteren devlet hastanesinin acil servis bölümünde meydana gelen patlamada bir hemşire yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Patlama Detayları
20 yatak kapasiteli hastanenin acil servisinde saatler ile patlama gerçekleşti. Olayın ardından itfaiye ve emniyet ekipleri hızla bölgeye sevk edildi.
Yaralı Hemşire ve İlk Müdahale
Patlamanın kimyasal maddeler nedeniyle olduğuna yönelik bir değerlendirme yapılırken, acil serviste görevli hemşire Damla Gökçe Baş yaralandı. İlk müdahalesi hastanede görevli doktorlar tarafından yapılan Baş, daha sonra ambulansla Samsun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi’ne sevk edildi.
Hastaneyle İlgili Güvenlik Önlemleri
Patlama sonucu hastane tedbir amacıyla boşaltılırken, emniyet ekiplerince hastane çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Olayın detayları araştırılmaya devam ediyor.
Sinop'un Türkeli ilçesinde devlet hastanesinin acil servis bölümündeki patlamada bir hemşire yaralandı.
Sinop'un Türkeli ilçesinde devlet hastanesinin acil servis bölümündeki patlamada bir hemşire yaralandı.