
Türkiye Maarif Vakfı Sırbistan Temsilciliği'nin Çocuk Fuarı'na Katılımı
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da gerçekleşen Çocuk Fuarı'nda, Türkiye Maarif Vakfı (TMV) Sırbistan Temsilciliği etkinliklerine katıldı. Fuar, Belgrad'daki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirildi ve TMV, ana sponsorlar arasında yer aldı.
Fuarda Yapılan Etkinlikler
Fuar süresince, çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi. Yaklaşık 50 binden fazla kişinin ziyaret ettiği bu organizasyon; sahne gösterileri, atölye çalışmaları ve interaktif eğitim aktiviteleri ile zenginleştirildi.
Önemli İsimlerin Katılımı
Çocuk Fuarı'na, Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi İlhan Saygılı ve TMV Sırbistan Ülke Temsilcisi Abdullah Gülçimen'in yanı sıra Sırbistan'da eğitim alan Türk öğrencileri de katıldı.
Abdullah Gülçimen'in Açıklamaları
TMV Sırbistan Temsilcisi Abdullah Gülçimen, 3 şehirde 600'den fazla öğrenci bulunan Maarif Okulları'nın, bulundukları kentlere değer katmayı ve kültürel köprüler inşa etmeyi hedeflediğini ifade etti. Ayrıca, ev sahibi ülkenin çocuklarıyla dostane ilişkiler kurmak istediklerini belirtti. Gülçimen, "Belgrad'daki bu büyük buluşmada çocukların gözlerindeki heyecan ve ailelerin destekleri, doğru bir yolda olduğumuzu bir kez daha kanıtladı." diyerek sözlerini tamamladı.
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Çocuk Fuarı'nda, Türkiye Maarif Vakfı (TMV) Sırbistan Temsilciliği de stant açtı. Fuara, Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi İlhan Saygılı da (sol 4) katıldı.
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Çocuk Fuarı'nda, Türkiye Maarif Vakfı (TMV) Sırbistan Temsilciliği de stant açtı. Fuara, Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi İlhan Saygılı da (sol 4) katıldı.